Wat kan fit-in solutions voor uw organisatie doen?

Ontwikkelen van maatwerktoepassingen
We ontwikkelen oplossingen voor gegevensbeheer met FileMaker Pro.
Oplossingen kunnen gekoppeld worden met andere systemen (WordPress, MySQL, SQL Server). En natuurlijk kunnen uw bestaande gegevens geconverteerd worden, bijvoorbeeld uit MS Access, Excel of Open Office.

Document Management Systeem
Bestaande archieven kunnen wij converteren naar een doorzoekbaar systeem. Dossiers worden gelabeld, gescand en vervolgens opgeslagen als PDF en gecategoriseerd. U kunt daarna ieder willekeurig document in een oogwenk terugvinden en koppelen aan uw administratie. Facturen, orderbevestigingen, maar ook documentatie, productbeschrijvingen, correspondentie en personeelsdossiers.

Koppelen aan eMail, agenda en contacten
We kunnen uw bestaande FileMaker database koppelen aan
- bestaande eMail;
- agenda (Google Calendar, iCal, CalDAV);
- contacten (OSX adressbook, iPhone en iPad contacts);
- geografische- en routegegevens (GIS), via GoogleMaps of eigen kaarten.

Business Intelligence
Met behulp van technieken als SQL, HTML5, JQuery, d3.js en Raphael.js kunnen we interactie inbouwen en uw systeem met gegevens uit meerdere bronnen.

Opleidingen op maat

Wilt u een training op maat voor uw medewerkers of uzelf? In overleg stellen wij het programma samen en geven een training op een plaats en tijd die u het beste uitkomt.

Mobiel met Laptop, Tablet en Smartphone
We maken uw database systemen geschikt voor gebruik op de iPad en iPhone, gebruikmakend van FileMaker Go 13, 14 of 15
. We hebben ervaring met 1-way en 2-way synchronisatie van gegevens tussen de iPad en een centrale database, ook in situaties met slechte of wisselende netwerkcondities.

Advies op maat, Best Practices
We adviseren over het gebruik van iOS apparaten als dashboard voor Business Intelligence, maar ook voor toepassingen als relatiebeheer, agendering, documentbeheer en toepassingen als verwerking van inschrijvingen en enquêtes, urenregistratie, orderverwerking, voorraadadministratie en facturering.

Ook voor deeloplossingen
We hebben expertise over het inrichten en onderhouden van grote databases (datawarehouses) en over het inzetten van grafische visualisatie van de opgeslagen gegevens (infographics). Naast de ingebouwde mogelijkheden van FileMaker en Excel maken we daarbij gebruik van moderne webtechnieken als HTML5, Javascript en SVG.

© 2012-2017 fit-in solutions -- tel. 0628157200